Welkom bij Inbouwapparatuur Marssum/Keukencentrum Marssum - De Keukenwinkel van Vlees & Bloed

inbouwapparatuur marssumSinds 1964 werkt Siep Postma uit Marssum al in de keuken- en keukenapparatuur branche. Onder andere voor V&D, die de keukenactiviteiten uiteindelijk staakte. Daar leerde Siep veel van van wat er allemaal mis kon gaan bij het kopen en installeren van keukens. Veel fouten die gemaakt werden in het aankoopproces - de klant die niet goed wist waar rekening mee te houden bij de planning en aankoop van een nieuwe keuken of bij de aanschaf van keuken inbouwapparatuur - maar ook de installatie van keukens die speciale aandacht verdient. Vooral omdat de keuken een ontwikkeling doormaakte van losse meubels en apparatuur naar meer complete- en geïntegreerde keukens.

In 1978 startte Siep Keukencentrum Marssum met de bedoeling om de keukenklant volledig te gaan ontzorgen en het hele aankoop-, leverings- en installatieproces volledig voor de klant te gaan verzorgen.

"Het valt mij op dat veel mensen die bij ons binnen komen vaak al overal zijn geweest - bij grote keukenketens en bij webshops - maar altijd bij ons als locale winkel terugkomen. Wat mensen willen is dat er goed naar ze geluisterd wordt en dat hun vragen worden beantwoord en hun problemen worden weggehaald. Vaak betekent dat dat er bij de mensen thuis nog eens een keer moet worden gekeken en gemeten en dat men graag nog een paar keer binnenloopt om wat zaken scherper in te vullen. Dat is het voordeel van een locale winkel met mensen uit de buurt. Een keukenwinkel van vlees en bloed dus", aldus Siep Postma.

FOTO SIEP

Sinds enkele jaren zijn ook de dochters van Siep, Petra en Judith, vol enthousiasme deel van het team dat nu in totaal uit 5 mensen bestaat. De andere verkopers zijn al ruim 15 jaar werkzaam bij Keukencentrum Marssum. Een echt "familiebedrijf" dus.

FOTO's MENSEN

En met een regionale dekking. Er zijn 6 monteurgroepen die de keukens en inbouwapparatuur in de regio Marssum installeren en die ook zo klaarstaan om even langs te rijden als dat nodig mocht zijn.

We mogen daarom ook vele mensen uit de omgeving tot onze klanten rekenen. Het contact is daarbij vaak warm en persoonlijk.

Door onze betrokkenheid bij SC Cambuur Leeuwarden en de plaatselijke Kaatsvereniging Marssum zijn de klantcontacten divers van aard.

stanley menzo keukencentrum marsumWe hebben een mooi verhaal van niemand minder dan Stanley Menzo. Klik hieronder voor zijn verhaal;

Stanley Menzo Over Keukencentrum Marssum

 

Ons verkoopproces kenmerkt zich door een persoonlijke en adviserende benadering. Geen belmenu's of websites waar de klant het verder mag uitzoeken, maar een gezellig adviesgesprek, waarbij de klant zelf de regie heeft.

Hoe dit verloopt kan beter door een tevreden klant verteld worden.

TESTIMONIAL

U bent altijd welkom in onze showroom waar op 500 m2 meer dan 20 keukens in alle stijlen opgesteld staan en waar u een uitgebreide selectie van de nieuwste inbouwapparatuur vindt.

Wij zijn zes dagen per week geopend en zijn dus ook op maandag open. Ook op donderdagavond (koopavond) zijn wij geopend.

Kijk dit filmpje voor een impressie van onze showroom in Marsum.

Fagor Maestro Dealerfagor maestro dealer

Met ingang van Januari 2012 zijn wij Fagor Maestro Dealer. Dit heeft voor u de volgende leuke voordelen:

De Fagor Mastro Dealer: betrouwbaar, vakkundig en servicegericht
Bij eenFagor Maestro Dealers weet u zeker dat u altijd betrouwbare informatie krijgt, een goede prijs betaalt en dat u een origineel product koopt. Onze dealers kunnen u precies vertellen wat de voordelen zijn van onze producten.

De Fagor Mastro Klantenkaart
Wanneer u bij ons een Fagor product aanschaft, ontvangt u bovendien een Fagor Maestro Klantenkaart cadeau. Hiermee maakt u een heel jaar lang iedere maand kans op geweldige prijzen. Zo willen we u graag bedanken voor u vertrouwen in ons en in Fagor.

We zien u graag in onze showroom!

Mocht u zich al thuis willen ori├źnteren op de voor u meest geschikte keuken inbouwapparatuur dan kunt geheel gratis en vrijblijvend onze Inbouwapparatuur Brochure en onze handige Tips aanvragen door hieronder uw naam en emailadres in te vullen. U heeft de brochure en de tips dan binnen enkele minuten in uw mailbox.

Uiteraard gaan wij vertrouwelijk met uw gegevens om.

Natuurlijk kunt u altijd binnenlopen in onze showroom aan de Hegedijk 3 te Marssum.

Bellen kan ook tijdens openingstijden: 058-2542225

Wij zien u graag een keer in onze showroom.

Met vriendelijke groeten,

Siep-, Petra- en Judith Postma en het hele team van Keukencentrum Marssum


CONTACT GEGEVENS INBOUWAPPARATUUR MARSSUM/KEUKENCENTRUM MARSSUM

Keuken- & Inbouwapparatuur showroom:
Hegedijk 3
9034XC Marssum (Leeuwarden 5 km.) 
Tel: 058-2542225
Fax: 058-2542165
E-mail: info@keukencentrum-marssum.nl

U vindt onze keuken winkel net even buiten Leeuwarden, wij hebben voldoende GRATIS parkeerruimte.
Inmiddels komen onze klanten vanuit heel Friesland, Groningen, Noord-Holland en Drenthe .. !

Keukencentrum Marssum is geopend van:

Maandag t/m Vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur.
Donderdagavond koopavond tot 21.00 uur

Elke avond op afspraak geopend

Heeft u geen vervoer? wij halen u graag op.

Onze showroom is voorzien van airconditioning.